Followers

Saturday, January 8, 2011

Kenyataannnya

Salam.................... dah berapa lama kita menjadi penulis "tong sampah" Memang dah lama pun....Kelmarin dengan tiba tiba tenguk " nuffnang"... gelak besar aku...kata orang kerja misti ikhlas... Laaaaaaaa tak sampai beberapa sen pun....... Jadi apa yang kita tulis dengan cantik pun .... harganya sama jugak dengan tulis sikit sikit je walaupun dua baris... janji ada nama dan tak perlu numpang mane mane manusia...

Jadi seperti kata member member lain, tulis itu ini adalah untuk menyedapkan hati dan jangan harapkan follower nak tenguk dan intai kita.... Copy dan paste dan buat komen tak tentu hala lebih bermakna dengan kata kata "work smart"

Cubalah korang tinggalkan jangan buat entry dan jangan follow sesiapa untuk 2-3 hari... jangan komen apa apa... pasti kau akan lihat blog kau sunyi macam bilik mayat............ Hari ini nasib baik ada semangat dan pernafasan satu persatu...........oh malangnya

tahun sudah kami bersama sama botak

No comments: