Followers

Thursday, February 10, 2011

Anak anak kita

Salam ..... hari selasa lalu aku dapat panggilan talipon dari jiran jiran mengatakan bahawa anak aku jatuh longkang. Waktu itu pukul 6.00 petang tengah jem di Templer Park arah ke Rawang. Masatu aku memikir mikir macam manalah rupa anak aku tu 

inilah rupa dia , macam pelakun filem hantu

Mula mula aku hantar ke sebuah klinik kerajaan di Bukit Sentosa, dari sana kami kena perambat pergi ke hospital. Aku pilih hospital Selayang yang canggih tu tapi duduk menunggu 4 jam dan balik rumah pukul 12.00 malam. Mengantuklah sangat...... penatnya....


Setelah ditanya tanya maka jawabnya tadi jatuh longkang dengan motor sekali. Itulah dia anak anak lelaki yang nakal, dibelakang ibubapak buat benda yang bukan bukan..... Dulu dulu masa korang kecik kecik cam jugak keeeeeeeeee ?

2 comments:

Nuridah said...

Assalamualaikum Pak Din,

hmmm budak2 skrg....apa-apa pun moga cepat sembuh seperti sediakala. Gejala accident motor ni dimana2 sama saja...motor ni bahaya sedikit..

Panglima Muda said...

saya dah pesan dah... budak budak ni macam nilah