Followers

Tuesday, May 24, 2011

Orang Pempuan Kena Tipu

Salam..........marah betul aku kali ini... gores menang masih ujud........Korang tak pergi shopping complex ke . Kat Carefour , kat Tesco, kat Gaint.......... " Kak ambiklah free gift " katanya....

Orang pempuan memang suka cawan. Dah melambak lambak kat rumah pun nak cawan free jugak. Akhirnya mamat tu kelentong jugak... Suruh daftar, dapat hadiah percuma, suruh bayar deposit untuk dapat hadiah lebih mahal, suruh bayar dengan kad credit dulu pun tak pa. Dia orang ni menipu.... membohong... ada syrikat kat Kedahlah katanya. Dapur yang korang dapat atau barang letrik korang dapat tu tak sepadan dengan harga, buatan cina lagi........Ada pulak kata boleh buat pinjaman bank... Memang gila...

Polis tak nampak ke kerja mereka tu... Ada .. ada nampak tapi tak ramai buat repot... maleh atau tak apalah atau biaolah..... Dia orang sewa tempat je kat komplek tu... tapi duit banyak masuk... Ada pulak syarikat taperware jual kad diskaun.... Mana mana beli beli taperware ada diskaun....Orang pempuan pun pakat pakat belilah dan dapat hadiah satu taperware kecik.............


Ingat senang ke nak cari duit, mengumpul pun susah tapi mengabih dan kena tipu senang sangat.....



3 comments:

Anonymous said...

pernah dulu ada org org suruh join benda gini tpi tak de nye ktorang layan hahahaa

amiey lee
p/s: kena pakai id anonymous baru leh komen

Edy Zaidi said...

biasa mmg pompuan la yang kene..pompuan ni mmg pantang dgr perkataan "FREE"

p/s : dah lama xmenjengah blog ni...ampunkan diriku...hehe

Panglima Muda said...

baru tukar wajah baru.. boring dengan dunia hitam tu