Followers

Sunday, September 18, 2011

KL Banjir , Ribut,Bah......Orang Politik Masih Tak Serik.


Salam...........KL dilanda hujan lebat. Longkang longkang bandar pun banyak tersumbat kerana terlalu banyak orang tidak mahu bekerja di musim perayaan ini. Maklumlah sana sini open house , jadi pekerja pekerja longkang juga tidak mahu melepaskan peluang untuk beristirehat walaupun bandar KL ini akan berdepan dengan banjir dan bah besar bila bila masa.



Kat belakang bangunan ni kita buat swimming pool lah.........



Tenguklah mamat ni, dah dekat nak berenang dah.... nak bawa pelancong dari bas , macam mana  ya..

2 comments:

azieazah said...

KL ni kalu ujan sejam jer dah cukup untuk banjirkan jalan-jalan di kota.

Tapi rasanya sejak ada Smart Tunnel, banjir kilat tu semakin mengurang.

Mujur hari ini hari cuti. Jika tidak, jem kritikal tuh.

Panglima Muda said...

entah le