Followers

Monday, December 19, 2011

Lu Fikirlah Sendiri

Salam ... seorang kawan yang kini masih di Malaysia, telah dipergunakan namanya oleh orang yang tidak bertanggung jawab dari Spain di dalam internet....Lihatlah bagaimana makhluk itu cuba cari makan

Hope you get this on time,sorry I didn't inform you about my trip in Spain for a program, I'm presently in Madrid and am having some difficulties here because i misplaced my wallet on my way to the hotel where my money and other valuable things were kept.I want  you to assist me with a loan of 2950 Euros to sort-out my hotel bills and  to get myself back home.

I have spoken to the embassy here but they are not responding to the matter effectively,I will appreciate whatever you can afford to assist me with,I'll Refund the money back to you as soon as i return, let me know if you can be of any help. I don't have a phone where i can be reached. Please let me know immediately.
  
     Thanks


Best regards,
Christine KHOO





# Anda  sesiapa nak mencuba.....

9 comments:

gadisBunga said...

mcm2 cara org nak duit mudah sekarang ni....

*semalam saya lambat sampai ke gathrering. kalau tak dapat le saya amik gambo uncle. :)

Panglima Muda said...

gambar orang tua, apalah sangat

azam said...

:) salah guna juga tu....

xpernah jumpa ye??
saya dok bukit sentosa 8 tahun...baru je pindah rawang

al-lavendari said...

"orang mudah menipu kerana ada orang yang mudah ditipu"

terima kasih kerana sudi follow saya.

Nieda said...

Terima kasih singgah di blog saya yg tak seberapa.

azieazah said...

Senang nak senang, tapi senang juga nak susahkan orang.

Macam-macam.

mamawana said...

Assalam,

Jemput meninjau foto2 gathering di blog

http://wanabaik.blogspot.com/2011/12/1st-attended-gathering-blogger.html

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Ada jugak manusia jenis mcm ni...

Hanis Azla said...

harap2 tidak akan tertipu dan terpedaya dgn taktik seperti ini.. sbb kdg2 kerana simpati, kita mudah jadi lembut hati..