Followers

Monday, January 9, 2012

Selamat Bergelap 10 Januari


Esok , tempat PM tak ada api dari 10 malam sehingga 6 pagi. Pakai Gen-set lah malam tu... Bebudakni kalau tak check minyak desel , memang nahas... Lift ok, lampu kecemasan ok, lampu corridor ok kut atau hidup setengah setengah saja. 3 bangunan nak jaga bang.....aku boleh ke lena kat rumah ?

Kalau hotel tak penuh dengan pelancong kira ok lah... kalau banyak memang susah sebab air cond tak ada... panas... pasangan yang baru kahwin pun akan lari juga

3 comments:

JunAina said...

Air tak ada masalah, elektrik tak ada pun masalah. Duduk dalam rumah berpeluh2. Semua tu dah jadi keperluan.

atuk said...

Assalamualaikum PM

kena check disel tu betul2

Panglima Muda said...

esok masih ada....pagi pagi esok aku nak sergah maintenance Manager...Nanti dia balik tido, budak budak technician berpeluh