Followers

Saturday, April 28, 2012

Sehari Sebelum Bersih

Salam, tadi siang pm meninggalkan kereta di Bt, Caves, lantaran mahu ke tempat kerja. Hari ini pm bermalam di hotel...Tadi siang sempatlah Ahmad mengambil gambar sebelum sampai ke hotel.


gambar makwe naik bas


poko bunga plastik


malam yang dia keletihan kerana operasi bersih yang belum habis.....

3 comments:

Queenie said...

Salam PM...tadi kereta saya nyaris bertembung ngan radio car yg mengiringi bas (anggota polis kot) masa kat traffic lite, sebenarnya itu mmg laluan saya tp mungkin kerana emergency, kereta polis tu ada lesen nak rempuh lampu merah, kan? Alhamdulillah kami tak bertembung....

saya dah pesan kat anak2, esok semua mesti duduk dalam rumah jer...masak2 utk saya pun terpksa postpone gara2 kes perhimpunan inilah, tuan rumah bimbang ramai tetamu tak dpt hadir, pasal pernah alaminya dulu...

Panglima Muda said...

bersabarlah

maszull said...

assalamualaikum PM...moga sentiasa bersih yer...:)