Followers

Saturday, June 2, 2012

Angkara Kamu

Salam........semalam adalah sikit " incident' pasal benda ni


Bila baca artikel orang tulis dalam bahasa orang putih, cam ni bunyinya 


Bed bugs are parasitic insects that prefer to feed on human blood. The term is used loosely to refer to any species of the genus Cimex, and even more loosely to refer to any member of the family Cimicidae (cimicids).] The common bedbug, Cimex lectularius, is the most famous species of the family. The name of the "bed bug" is derived from the insect's preferred habitat of houses and especially beds or other areas where people sleep. Bed bugs are mainly active at night but are not exclusivelynocturnal and are capable of feeding on their host without being noticed.
A number of adverse health effects may occur due to bed bug bites, including skin rashes, psychological effects, and allergic symptoms. Diagnosis involves both finding bed bugs and the occurrence of compatible symptoms.

Binatang ini telah menggigit tetamu hotel yang mempunyai kulit anak dara. Bising dari pagi sampai ke petang. Disebabkan hal itu, manusia itu dihantar ke hospital untuk rawatan, kosnya hotel tanggunglah. Sesudah dirawat di hospital swasta, dia balik ke hotel dan meminta tuntutan ganti rugi dan jaminan tidak terkena aids pulak. Bukan sorang minta tapi sampai 3 orang minta ganti rugi. Dengar khabarnya sampai repot merepot polis kesudahannya. Akhirnya pihak travel bayarlah sikit kat dia orang membolehkan dia balik ke kampung halaman dia orang di negeri Cina.

Masa pm kecik kecik dulu biasalah tenguk pijat kat hujung hujung tali kelambu tapi tak pernahpun dengar orang mati kena gigit pijat. Bagaimana nak menghalau pijat itu.... Orang kata " bunuh ibunya".....Pest control pun tak mampu membunuh ibunya.....

Yalah....kalau korang membela pekerja bangla di kawasan rumah dan bangunan, kau akan menyaksikan banyaknya pijat di sana. Mungkin darah dan bau badan dia orang terlalu menarik untuk bangsa pijat ini. Wallahhualam......................

4 comments:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

ingtkan kutu td ;) ngee~

jum up kn follower ;)
http://dhyeahana.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-follower-tegar.html

Nanie@NMS said...

Salam PM,

Ade lagi ker pijat2 ni sekarang?
Eeee...

Karisma Merah said...

yukss mmg paling tak suka benda ni ler..

Telor Power said...

pijat dan kutu mcm hampir sama bentuk.