Followers

Tuesday, April 30, 2013

HARI JADI ORANG TUA

Salam......

Sudah lama tidak ada entry.. Entry yang hangat adalah mengundi tapi kenalah menunggu 5hb Mei ini. Hari ini pm nak add sikit pasal hari ketuaan pm ini. Baru baru ini  23/4/2013, pm sempatlah menyambut hari jadi yang ke 15 tahun...

Sebenarnya sejak dari kecik, emakbapak pm tak pernah ajarpun tentang binatang birth day ni, tapi entah macam mana penyakit ni merebak masuk ke rumah pm. Asal "bed day" ada ajalah kek. Asal ada kek adalah bird bird..........

Permudah kata menyambut hari jadi ini adalah penghibur kepada anak anak, kita yang dah tua ni bagi ajalah budak budak makan...


Penat hembus....budak budak tu bukan nak tolong....dia orang bukannya cucu cucu pm pun...

6 comments:

pink.plate.liyana said...

happy birthday!..ahaha..2 bijik kek tu

Siti Shafina Borhanudin said...
This comment has been removed by the author.
Siti Shafina Borhanudin said...

Alangkah meriahnya

Panglima Muda said...

meriah sangatlah sampai susah nak tido

gadisBunga™ said...

happy birthday PM!!!

Panglima Muda said...

alhamdulillah