Followers

Sunday, February 6, 2011

Cerita Selepas Perayaan

Perayaan Tahun Baru Cina masih berlansung, diluar sana sekali sekala terdengar juga bunyi letupan mercun kecil kecilan macam arnab juga. Lori naga hanya lalu lalang tanpa singgah dimana. Mungkin menunggu jemputan untuk makanan naga naganya..... tahun arnab bajet ciput.....

Esok lusa mungkin adalah orang orang jemput makan di hotel, maklum cuti sudah habis dan budak budak mula bersekolah kembali. Cuma tarikhnya dah dekat ketengah bulan dimana poket tambah surut akibat cuti berpanjangan


Ada makanan orang perempuan yang masih boleh dimakan apabila tengah bulan... jeruk... best dan membuat air liur meleleh.....

8 comments:

azieazah said...

Ye lah, cuti orang lain raya kita pun ikut habis duit sama. hehehe Biasala tu.

Saya pun esok ada juga undangan makan-makan...

Bila Mak Tarzan Membebel...

E.d.Y said...

gambar 1st tu menarik betul decoration dia

Farhan Zulhusmi said...

bestnya...orang ajak makan je....
nape x kalau datang makan dapat duit skli??hahaha

sitihanisahali said...

sedap nye jeruk...tp nanti nak exam tak boleh makan..

Panglima Muda said...

aku suka ambil gambar benda benda makan.. buka selera tau....

Nuridah said...

Assalamualaikum Panglima Muda,

sib baik bukan panglima harimau berantai ya...terima kasih sudi singgah ke blog saya yg tak seberapa tu...itulah kdg cuma saya terlupa nak buat kunjung balas.

Seronoknya kalau ada org invite utk makan2...kenyang perut hati pun senang...hehe.

Panglima Muda said...

gambar pertama tu kat federal hotel bukit bintang. F&B dia dah tutup 31/1/2011. Semua staff bungkus tetapi menikmati vss. Sekarang dia buka management baru... Ada banyak kerja kosong woii

Ajie Mohd Tahir said...

oh jeruk.sedapnya.