Followers

Monday, January 9, 2012

BEBAS.... BEBAS DARI HUKUMAN

Salam.... Aku nak ketawa sikit.... Ha ha ha ha...... empat kali ha dah cukup. Berita paling gembira untuk anak anak buah dan penyokong Anwar..... Beliau didapati tidak bersalah... Aku pun ada baca blog kekawan yang maki hamun mahkamah pulak. Betul kata kawan aku " jika mahkamah tidak menjatuhkan hukum berslah, jangan nak berani berani tuduh " bersalah"

Biar apapun aku nak tumpang ucap " Tahniah" juga kerana kejayaan dalam sejarah Malaysia ini. Ingatlah bahawa Allah itu maha mengetahui dan tidak perlu penyokong 5,000 atau 25,000  di Padang Mahsyar. Aku disini tidak untung mana mana, aku mahu keamanan di Malaysia ini sahaja. Bontot siapa sakit dia punya pasal,siapa suruh tonggeng tinggi tinggi, ustaz kat sekolah pun tak ajar.... Namun begitu sakit bontot dan membontot bukanlah penghalang untuk berpolitik, jadi gay pun boleh jadi pak menteri... Ini soal dunia...

Bacalah dulu surah ni : -

"Patutkah kamu melakukan hubungan jenis dengan lelaki dari kalangan manusia,

"Dan kamu tinggalkan apa yang diciptakan oleh Tuhan kamu untuk kamu (melakukan hubungan yang halal) dari badan isteri-isteri kamu? (Kamu orang-orang yang bersalah) bahkan kamu adalah kaum yang melampaui batas (keinginan kebanyaKan haiwan)!"


Kalau ada orang didapati bersalah kerana bersodomi pun, hukumannya tetap hukuman ringan...tetap hukuman yang tidak berlandaskan Alquran....... 

Lupaklanlah ... mari kita solat sunat taubat, sunat tolak bala.....Bala dah dekat nak sampai.....

Daripada Ali b Abi Talib berkata: Telah bersabda Rasulullah saw: Sudah hampir sampai suatu masa dimana tidak tinggal lagi daripada Islam itu kecuali hanya namanya, dan tidak tinggal daripada quran itu kecuali hanya tulisannya. masjid-masjid mereka tersergam indah, tetapi ia kosong daripada hidayah. Ulama mereka adalah sejahat-jahat makhluk yang ada di bawah kolong (nanungan) langit. dari mereka berpunca fitnah, dan kepada mereka fitnah itu akan kembali.- HR al- Baihaqi.

3 comments:

atuk said...

Assalamualaikum PM

disebalik keputusan

a..kerana Allah
bagaimana dengan sipenuduh dan kuncu2nya

b.. ada agenda disebaliknya
bagaimana dgn hakim dan sipelaku

Anonymous said...

hmm..
malas nak komen..
hekhek

Panglima Muda said...

Bila kita menulis soal ini, ada orang begitu berhati hati untuk memberi komen. Mungkin SB ikut punggung mereka.........