Followers

Sunday, November 21, 2010

Kemana Kubawa Hati Yang Rindu

Hari ini hari Ahad.... sunyi.... sepi..... di tempat kerja tak ada geng..... dan yang paling sedih bila computer kena block... susah nak tenguk Fb... boleh baca text saje....Nasib baiklah blog ni masih boleh di pakai... Lepas ni korang jaranglah nampak aku kat fb tapi masih setia di blog ini..... Jangan lupa aku ya... aku ni " Panglima Muda dan aku ni Pakdinrasa......

Tenguklah cumputer aku gelap aja.... tadi aku baru talipon orang rumah tanya pasal kucing aku tu dah balik ke ? Dia cakap tak ada.... Ni lah yang aku tambah susah hati.... walaupun ada pengganti tapi tak sama..

5 comments:

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Hmmm... nampaknya kena tampal poster WANTED... REWARD... kat kawasan perumahan panglima ni. Hehehe... takde ke gambar kucingnya?

Percaya said...

kene block?? unblock la balik....

abah_izz said...

Panglima rindu kat sapa ni...kucing ke..@ fb?

maiMOONyet said...

ku tiada FB hang :)

Panglima Muda said...

aku punya FB.... sama le tajudinputeripark@gmail.com