Followers

Wednesday, June 8, 2011

Projek Negeri Kelantan

08 June 2011

"Projek" di parking waktu makan tengahari

KOTA BHARU: Hanya dengan bayaran RM2 untuk sekali masuk, parkir sebuah pasar raya, di sini, tidak ubah seperti ‘parkir asmara’ apabila dijadikan sasaran suami dan isteri curang untuk melampiaskan nafsu ketika keluar dari pejabat pada waktu makan tengah hari.

Mereka membawa kenderaan secara berasingan untuk mengelak gerak-geri dihidu kenalan atau keluarga masing-masing sebelum melakukan aksi terlarang di kawasan gelap di dalam kereta mereka.

Difahamkan, walaupun waktu rehat hanya sejam, pertemuan singkat terbabit digunakan sebaik mungkin untuk melepaskan rindu.

Perkara itu didedahkan seorang kakitangan pasar raya berkenaan yang mengakui terkejut melihat gelagat suami dan isteri curang yang menjadikan parkir pasar raya itu untuk bermadu kasih.

Dia yang enggan dikenali berkata, bukti perlakuan tidak senonoh itu kerap kali disaksikannya bersama pekerja lain menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di setiap ruang tempat meletak kenderaan itu - myMetro
 
PS... saja nak copy paste..... kat negeri lain banyak juga berlaku..... 

2 comments:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

pabila nafsu menguasai diri..mcm tu lah...bknnya tak tau halal haram..sebaliknya iman yg ada sedikit tak dijaga dgn sebaiknya...
"jauhilah kami dari sifat2 yg keji ini ya ALLAH".

Panglima Muda said...

subhanallah