Followers

Wednesday, February 15, 2012

Cendawan Pagi

Salam......cerita ke (3) pulak.........

Tahun 2006 adalah tahun akhir pm berada di Bukit Bintang Kuala Lumpur. seperti biasa juga disuatu hari pm minum pagi bersama kawan kawan sekerja, seingat pm waktu itu jam 7.30. Baru sahaja makan roti canai sehelai dua, pm dapat panggilan kecemasan dari lobby hotel, katanya ada orang perempuan menjerit jerit di dalam bilik di tingkat 3. Pm dan rakan rakan yang terdiri juga dari budak budak bahagian maintenance telah berkejar kesana. Sambil berlari sempat juga pm menghubungi Manager yang bertugas iaitu seorang perempuan Cina yang masih muda melalui walkie talkie. 

Sampai sahaja di tingkat 3 bangunan itu pm temui salah seorang penginap bilik  iaitu seorang guru yang kebetulan berkursus dan tinggal berdektan bilik di maksudkan. Pintu bilik kami buka dengan kunci master key dan pada waktu itu keadaan di dalam bilik terlalu gelap. Pm telah menyentap langsir berdekatan bagi memberi ruang cahaya luar masuk ke dalam. Apabila cahaya menerangi dapat kami melihat sesusuk tubuh seorang wanita berbangsa Jerman terbaring diatas lantai dengan tanpa seurat benang. Mulutnya kelihatan terikat dengan seluar dalam manakala tangan dan kakinya terikat dengan wayar handphone dan juga tali coli. kami bergegas memberi pertolongan dengan cara memotong ikatan tersebut dan menyelimutkan wanita itu dengan kain selimut. Seluruh bilik berbau busuk najis, bantal dan cadar serta beg pakai berselerak. Keadaan ini menjadi tanda tanya kerana wanita ini masih trauma..................................

Dari bilik kejadian mangsa dipindahkan ke bilik lain sementara itu bilik tersebut dikosongkan sehingga siasatan dijalankan. pasukan polis dihubungi dimana unit foensik telah dtang diketuai oleh seorang pegawai berpangkat ASP. pihal polis telah membawa mangsa ke hospital dimana kami mendapat gahu bahawa mangsa bukn sahaja dirogol tapi diliwat. CCTV menunjukkan bahawa seorang lelaki china datang mengekori wanita itu pada jam 3.00 pagi. Sebaik sahaja perempuan jerman itu masuk ke bilik, lelaki china itu menolaknya dari belakang. Selain dirogol dan liwat, perempuan itu juga dipukul,manakala wangnya dirampas.

Pm dapat melihat pihak polis malaysia menjalankan tugas dengan tertibnya seperti filem CSI. Semua bahan bukti dikumpulkan dan semuanya mengambil masa yang lama. Perempuan Jerman itu tinggal dihotel selama beberpa hari ditemani oleh Duty Mnagaer sehinggalah tidak berapa lama kemudain  lelaki china itu ditangkap diatas tuduhan perogol bersiri. Mungkin anda ingin tahu apa yang ia pakai....Jawapannya dia menyimpan ball bearing di dalam kemaluannya.....................Dia benar benar gila.

Setelah pulih, perempuan Jerman balik ke negerinya dan seperti biasa dia mendakwa pihak hotel dimahkmah diatas kecuaian menyebabkan dia menjadi mangsa rogol dan liwat...........Mungkin orang tidak tahu bahawa pada malam itu perempuan itu berpakaian seksi semasa check in. Perbuatannya membawa padah dan mendapat hadiah yang tidak dapat dilupakan................. Berhati hatilah wanita.....cerita ini sebenarnya panjang tapi terpaksa direngkaskan. Minta maaf gambar kejadian  tidak ada kerana pm sudah buang....2 comments:

maszull said...

assalamualaikum PM...tu lah padahnya kalau berpakaian seksi sangat bila ada kejadian berlaku nak salahkn org lain plak...:)

Panglima Muda said...

sebenarnya pihak hotel selalu takut kepada perangai orang luar negeri, mereka suka buat tuntutan insurance walaupun dengan sebab kesalahan sendiri